Palvelumme on seuraavanlainen

Olennaista on, että sinulla on osaamista ja toteutettavia ideoita, me hoidamme kaiken muun. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia yrityksen pyörittämisestä, vaan voit keskittyä täysin tekemään sitä mistä pidät. Laskutuspalvelumme henkilökunta huolehtii puolestasi siitä, että työsi laskutetaan ja palkka maksetaan tilillesi.

PALVELUMAKSUT veloitetaan vasta toteutuneista palkanmaksuista. Palvelumaksu on edullinen, vain 3%


Ensimmäinen askel

Aloita palvelumme luomalla itsellesi tunnukset. Rekisteröityminen on täysin ilmaista ja palvelun käytön voit aloittaa sitten kun sinulle sopii.

100% riskitön palvelu

Sinulla ei tarvitse olla omaa yritystä tehdäksesi töitä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat lisäksi huoltajan suostumuksen palvelun käytölle. Palveluun kuuluminen ei maksa mitään.

Laskuta

Kirjautumisen jälkeen saat henkilökohtaisen tunnuksen sivuillemme. Pääset heti tämän jälkeen tekemään laskuja asiakkaillesi.

Helppous ja turvallisuus

Me toimitamme laskun asiakkaallesi ja valvomme maksun saantia. Kevytyrittäjillemme on otettu kattava vakuutusturva, joka sisältyy palvelumaksuun.

Palkka tilille

Kun asiakas on maksanut laskusi, me hoidamme kaikki lakisääteiset maksut ja tilitämme palkan tilillesi. Vasta toteutuneesta palkanmaksusta me veloitamme palvelumaksumme 3%.

Seuranta

Tehdyistä laskuista sekä suoritetuista maksuista ja palkoista saat säännöllisesti ilmoitukset sähköpostiisi. Ilman omaa yritystä sinun ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta tai alv-maksujen tilittämisestä.

Mukana kasvamassa

Kun toimintasi vakiintuu, niin me olemme mukana kehittämässä sitä edelleen. Talousalan ammattilaiset auttavat ja ideoivat toimintaasi. Et ole yksin yrittämässä, me olemme sinun apunasi kokoajan.

Hoidamme myös yritysten talousasioita

Tämän sivun palvelut on kohdistettu Kevytyrittäjille. Jos sinulla on jo olemassa oleva y-tunnus, niin ota asiakaspalveluumme yhteyttä.


Sinun on hyvä tehdä toimeksiantosopimus asiakkaasi kanssa. Sopimuksen voit tehdä myös suullisesti, mutta suosittelemme sen tekemistä kirjallisena. Toimeksiantosopimuksessa sovitte mitä teet, milloin teet ja mitä siitä maksetaan. Olennaista on sopia, että et ole työsuhteessa, vaan suoritat toimeksiannon korvausta vastaan. Alla mallia toimeksiantosopimuksen pohjaksi.


Esimerkki laskelmia sinulle maksettavasta palkasta.

Laskelmassa käytetty kertaluontoisena 1000€ laskutusta (alv 0%), johon lisätään sitten 24% alv. Veroprosenttina käytetty 10%. Esimerkin Kevytyrittäjä on vasta toimintansa aloittanut ja hän on 35-vuotias (ensimmäiset 4-vuotta YEL:stä saa alennusta, myös alle 53-vuotialle YEL-vakuutus on edullisempi).

Ei YEL-vakuutusta

Laskutus  1240€, josta vähennetään: alv 240€, verot 100€ sekä laskutuspalkkio 30€.

SAAT PALKKAA: 870€

YEL-vakuutettu

Lisäksi veloitetaan lakisääteinen sairausvakuutusmaksu 1,53% (15,30€) ja kevytyrittäjän on maksettava YEL-vakuutus jonka määrää voit laskea esim. täältä.

SAAT PALKKAA: 854,70€ josta maksat YEL-vakuutuksen.


Tietosuojaseloste

Käyttäjärekisterin tietosuojaseloste.

Lue täältä

Vastuullinen toimija

Toiminnan on oltava kaikille reilua.

Lue lisää