Meidän

Tarinamme

Me saimme alkumme unelmasta. Nyt haluamme olla mukana toteuttamassa sinun unelmaasi.

Oma yritys oli mietityttänyt jo pidemmän aikaa. Itsensä työllistäminen ja vapaus tehdä sellaisia asioita mistä oli kiinnostunut innosti, mutta aloittaminen oli vaikeaa. Aina löytyi jokin syy miksi toimintaa ei saanut aloitettua. Yrityksen perustaminen itsessään ei olisi ollut vaikeaa, mutta monien uusien ja erilaisten asioiden opettelu, papereiden täyttely tai vaikkapa sopivien rahoitusratkaisujen etsiminen tuntui haastavalta. Kirjanpito, alv tai muista veroasioista puhumattakaan.

Asioiden ei pitäisi olla niin vaikeita. Yrittäminen ja itsensä työllistäminen on upea asia ja se mahdollisuus pitäisi olla meillä kaikilla. Ja niin se onkin. Aloittamisen kynnys ei saa olla liian korkealla ja ympäriltä on hyvä löytyä osaamista sekä tukea kun sitä tarvitsee. Siitä Neksus sai alkunsa.

Yksinyrittäminen ei ole ainoa oikea vaihtoehto. Yrittäminen meidän kanssa on askel oikeaan suuntaan. Me tiedämme millaista on aloittaa uutta toimintaa, mitä haasteita se pitää sisällään ja minkälaisia vuoria täytyy ylittää menestyäkseen. Me haluamme, että sinä voit keskittyä olennaiseen. Haluamme, että voit keskittyä tekemään vain asioita joista unelmoit. Me huolehdimme kaikesta muusta yrityksen pyörittämisestä.

Takuulupauksemme on se, että pystyt yrittämään kanssamme laadukkaasti ja pitkäaikaisesti. Se onnistuu siten, että luomme ympäristön jossa on turvallista ja helppoa kokeilla ideasi toimivuutta. Kun saat toimintasi käyntiin, me kasvamme mukanasi. Yhteistyökumppanimme auttavat kehittämään toimintaasi, etsimään ongelmiisi ratkaisuja ja turvaamme sen, että et jää yksin yrittämään.

Epäonnistumista ei ole se, että et heti saavuta unelmiesi huippua, vaan se, että et yritä ollenkaan.NEKSUS Laskutuspalvelu on osa Lainetta Oy:n toimintaa. Lainetta Oy on sijoitusalan perheyritys joka perustaa, ostaa ja edelleen kehittää toimintaa. Sijoitamme toimiviin yrityksiin, ihmisiin ja ideoihin toimialasta riippumatta.

Huomioimme ja luotamme toisiimme. Yhteistyö kanssamme tähtää pitkäikäiseen, elämänmittaiseen kumppanuuteen. Haluamme olla mukana rakentamassa kestävää ja turvallista ympäristöä, jossa jokaisella meistä on samanlaiset mahdollisuudet kehittyä parhaaksi mahdolliseksi.